Egentligen var dealen att jag få köpa nya träningskläder när Linneas utmaning med burpees/situps/twists var över (dvs i slutet av april). Men idag ska jag prova något nytt – och unnar mig därför ett par nya träningsshort. Gabriella – här är formbilden du frågat efter (ingen atletkropp här alltså).
Now – your turn 😉

9 Responses to Träningsmuta 2

 • Christina says:

  Snygging! Sitter här i träningskläder faktiskt, ska på spinning, hör och häpna!
  Fast folk kommer bli skräckslagna när de ser mina rödprickiga ben 😀
  Kram!

  • Mikaela says:

   Hurra! Hoppas det gick bra på spinningen. Alla var säkert så fokuserade på sin cykel att dom inte såg dina ben. Härligt att vara igång igen! (spec när du skaffat dig skor). Kram!

 • Christina says:

  Snygging! Sitter här i träningskläder faktiskt, ska på spinning, hör och häpna!
  Fast folk kommer bli skräckslagna när de ser mina rödprickiga ben 😀
  Kram!

  • Mikaela says:

   Hurra! Hoppas det gick bra på spinningen. Alla var säkert så fokuserade på sin cykel att dom inte såg dina ben. Härligt att vara igång igen! (spec när du skaffat dig skor). Kram!

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Skitsnygg ju !! Vaddå ingen atletkropp, du ser ju supertränad ut! Gillar verkligen shortsen! Jag måste oxå införskaffa lite nytt, Erik skrattar åt mina short o säger att de ser okvinnliga och fula ut, och han har helt rätt! Han tycker shorts ska vara tajta 😉

  Okay, lovar en bild inom en snar framtid 😉 ! Ska bara deffa lite först hehehe 😉 … blir nog bra eftersom vi ska på IKEAS påskbord ikväll!

  Ha en bra helg! och lycka till på Söndag (det var nu på Söndag va?), kommer att gå hur bra som helst! Du e grym snygging 😉 !!

  • Mikaela says:

   Haha. Tack! Men jag är inte så vältränad som jag ser ut 😉 Har bara bra gener.
   Jag har lite kompelex över mina lår/knän (jag veeet! jättefånigt) så jag har haft lite problem att gå i shorts förrut (speciellt tighta) och använder mest sånna tighta löpbyxor som går precis nedanför knäna. Men nu har jag bestämt mig för att bli vuxen och komma över mina komplex. Tog en provrunda ute, tyckte så klart att alla stirrade på mina lår och knän, men överlevde 🙂 Ja, på söndag smäller det. Jag försöker intala mig själv att det är hääärligt att springa i regn 🙂

   Härligt med påskbuffé. Hade gärna frossat jag också men jag får ordna eget påskbord här hemma 🙂
   Njut maten med gott samvete. Ägg är bra 😉

   Trevlig helg!! Kram.

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Skitsnygg ju !! Vaddå ingen atletkropp, du ser ju supertränad ut! Gillar verkligen shortsen! Jag måste oxå införskaffa lite nytt, Erik skrattar åt mina short o säger att de ser okvinnliga och fula ut, och han har helt rätt! Han tycker shorts ska vara tajta 😉

  Okay, lovar en bild inom en snar framtid 😉 ! Ska bara deffa lite först hehehe 😉 … blir nog bra eftersom vi ska på IKEAS påskbord ikväll!

  Ha en bra helg! och lycka till på Söndag (det var nu på Söndag va?), kommer att gå hur bra som helst! Du e grym snygging 😉 !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.