Jag älskar måndag mornar! (och jag är egentligen avundsjuk på alla som har ett jobba att gå till). Måndag morgon känns alltid som en nystart – en ny chans till att göra denna vecka till den bästa. Måndag morgon inbjuder till förändring, till förbättring, till hopp och till eftertanke. Jag försöker alltid kliva upp liiite tidigare på måndagar. Ta tid och lyssna på tystnaden, se i kalendern och fundera över vad jag vill göra med denna vecka. Jag är också som mest effektiv på måndag – då städas det, bakas och tvättas. Igår hade jag en fantastisk man som städade nästan hela huset medan jag sprang mitt lopp. Så idag återstår bara badrummen och sovrummet. Piece of cake!

Idag ska jag på min andra pilateslektion. Jag ska också snart sammafatta Utmaningen 10 mil på 10 veckor som avslutades igår. Och förresten – tusen tack för alla hejarop, lycka till och grattis jag fått. Jag är, som sagt, supernöjd med mig själv och har fått blodad tand. Längtar redan till nästa lopp! Funderar på att slänga mig på Bay to Breakers 12K 20 maj. Måste bara fundera på om det är värt $57. Det hade varit fint att få ett lopp till i benen innan min tänkta halvmarathon i juni.

Ja det var mina måndagsfunderingar 🙂

Vi hörs!

PS. Jag kom på 75 plats (133 deltagare). 18 av 49 bland tjejerna (10 min bakom vinnaren).

 

2 Responses to Måndag morgon!

 • Love in LA says:

  Stort grattis till loppet!:) Det är väldigt inspirerande och härligt att höra om dina framsteg när det gäller löpning – jag ska verkligen själv försöka komma igång 🙂

  Hoppas du får en toppenvecka och att det går framåt på jobbfronten! 🙂

  Kram

  • Mikaela says:

   Tack vännen! Kul att höra att du inspireras 🙂 Det är ju så mkt lättare att komma igång med träningen när man har så mkt tid till övers. Får se hur det går om/när jag får jobb 🙂
   Lycka till med plugg!! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.