Sakta men säkert börjar jag nog förälska mig i Pilates i alla fall. Jag äger inte balans och min koordination är ett hopplöst fall men jag gillar privatträning och att hon hjälper mig att fokusera på mina problemområden (än så länge har vi upptäckt att jag är fruktansvärt stel i både bröst, rygg och hamstring – något jag visste redan sen förr). Idag la hon dessutom på extra motstånd efter att jag sa att jag bara hade fått pyttelite träningsvärk i nacken och magen efter förra gången, så idag blev jag faktiskt riktigt sliten och svettig. Imorgon kommer jag absolut ha träningsvärk i min mage! Härligt!

 
Den här övningen skulle jag göra idag. Den ser ju ganska enkel ut men…
Mitt huvud kortslöt helt och mina ben förstod inte vad som skulle göras.
Det säger lite om min koordinationsförmåga
🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.