Okej. Efter 3 provtimmar oss Mint studios och Pilates Reformer är jag nu officiellt förälskad i både träningsformen och i min söta tränare. Efter första gången var jag lite skeptisk, blev inte så väldigt svettig och kände att det kanske var lite mesigt. Efter att ha försiktigt “klagat” över för lite träningsvärk la Elaine (tränaren) på extra motstånd på timme nr 2 och dagen efter kunde jag nästan inte gå. Imorse hade jag min sista provtimme och kände att detta är något jag vill fortsätta med! Elaine anpassa övningarna efter mina behov och min dagsform. Hon justerar och passar på att jag använder rätt muskelgrupp och inte belastar fel. Dessutom är hon strålandes vacker, fit som bara den, alltid glad och uppmuntrande. Ja, jag är såld. Så idag signade jag upp för 10 nya lektioner. Min plan är att, så länge jag inte har jobb, gå två gånger i veckan. Det blir spännande o se om jag får något resultat efter kommande 5 veckor.

Även om pilatestimmen nu gör mig både svettig och stel dagen efter så känner jag att det kanske fortfarande är lite för mesigt för att kallas dagens träning (det kommer säkert förändras när jag kommer mer in i tekniken och kan använda mer motstånd). Så nu väntar jag bara på att mina knäckebröd ska gräddas färdiga i ugnen så ska jag ge mig ut på en lite löptur i san franciscos gråa väder.

Hoppas ni alla har/får en härlig start på helgen!

3 Responses to In love!

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Shit vad kul! Det gäller att passa på innan jobberbjudandena börjar hagla!

  Vore verkligen skoj att testa pilates med vikter och i maskinerna – lite mesigt ibland med bara kroppen som redskap, men det går det med!

  Här ösregnar det och åskar från och till – har gjort det hela dagen 🙂 Ingen joggingtur, men dock lite styrketräning! KRAM

  • Mikaela says:

   Ja, det är verkligen kul att jobba med en sån Reformer! Känns verkligen som ett ordentligt styrkepass.
   Har provat göra lite Pilates hemma med hjälp av youtube. Det är helt okej det också men inte lika tugnt.
   Sök på POP Pilates! Många bra träningspass och en överdrivet glad instruktör 🙂
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.