Även om jag hänger i Palo Alto och på Stanford Hospital varje vecka så har jag faktiskt aldrig tidigare tagit turen till Stanford University. Men igår bestämde jag mig för att det var på tiden att checka ut detta omtalade campus och tack och lov anmälde sig Christina villig att vara min personliga guide. Perfekt med en spontan vänninnedejt! Vi käkade lunch på CoHo som jag verkligen kan rekommendera för er som har vägarna förbi Tresidder Union på Stanford Campus. Mysigt kafé med jättegod mat som dessutom är billig! Kan knappast bli ett bättre lunchhäng.

Jag hade som vanligt bara min dåliga mobilkamera med mig så det blev inte många bilder. Men på fredag har jag lovat att ta med Maria och hennes mamma till Palo Alto och Stanford så det kommer kanske fler bilder då.

Denna morgon har jag varit flitig och redan gått igenom 3 lektioner på Spanishdict.com. Nu ska jag ta tag i ytterligare två stycken innan jag har en lunchdejt. Även om jag är rastlös, sur och grinig över att jag inte har ett jobb så måste jag erkänna att jag älskar att ha tid och möjlighet att dejta vänner mitt på dagen. Och som nämnts tidigare, jag är glad att jag har vänner att dejta…

 

3 Responses to Stanford University – First Look

 • Bella says:

  Heeej! Ska eventuellt flytta upp till San Francisco till hosten och undrar om du har nagra ideer vart det ar okey att bo? Ar student sa det maste vara hyfsat billigt, men fortf i ett omrade dar man inte kanner sig osaker. Flyttar upp med pojkvannen som ska jobba sa vi kan dela en studio 🙂 Har du nagra tips? Besokte staden pa springbreak och vi gillade hippiegatan(minns inte namnet men nagot pa H) och Castro, men kan tanka mig att priserna ar hogre dar. Tack pa forhand 🙂

  • Mikaela says:

   Hej och välkommen hit! 🙂
   Vart bor ni nu? Jag tror det är extremt svårt att hitta billigt boende inne i SF speciellt om man vill bo någolunda centralt. Studios är så klart billigare men också svårare att hitta men sök på craiglist! Mission district är väl kanske pyttelite billigare men priserna går mer och mer upp där också. Haight Ashbury är ett mysig område, har ingen aning om hur priserna ligger där men kan tänka mig att det är lite dyrare. Många studenter bor nog i Inner Sunset området eftersom det är nära till UCSF. Det enda tips jag kan ge är att hålla sig undan 5th och 6th street samt Tenderloin/Civic Center området. Lycka till i letandet! Kram!

 • Mikaela says:

  Hej och välkommen hit! 🙂
  Vart bor ni nu? Jag tror det är extremt svårt att hitta billigt boende inne i SF speciellt om man vill bo någolunda centralt. Studios är så klart billigare men också svårare att hitta men sök på craiglist! Mission district är väl kanske pyttelite billigare men priserna går mer och mer upp där också. Haight Ashbury är ett mysig område, har ingen aning om hur priserna ligger där men kan tänka mig att det är lite dyrare. Många studenter bor nog i Inner Sunset området eftersom det är nära till UCSF. Det enda tips jag kan ge är att hålla sig undan 5th och 6th street samt Tenderloin/Civic Center området. Lycka till i letandet! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.