Jag har ju som sagt blivit lite så där halvfrälst av Pilates och vill bara tipsa er om POP Pilates. Sök på You Tube och ni hittar massor av olika träningsprogram på 10-20 minuter. Perfekt om man har lite tid över eller att kombinera ihop till ett helt träningsprogram hemma. Ovanstående video är en av mina favoriter.

Idag har jag dock lovat E att bli med på gymmet och lyfta vikter. Sen jag började med Pilates har det blivit lite tid på gymmet. Istället har jag fokuserat på hemmaträning och att springa utomhus. Men har man ett gratisgym vägg i vägg så borde man ju absolut utnyttja det åtminstone en gång i veckan. So off we go.

 

One Response to POP Pilates

  • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bra tips! Skulle verkligen träna ben och rumpa mer, var längesen jag körde pilates!! Ska prova POP pilatesen 😉 Vill oxå kunna ha så där korta shorts 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.