Jag vet inte hur det är där hemma men här borta pratar ALLA om the Hunger Games. Första gången jag hörde om filmen tyckte jag det lät som ett fruktansvärt makabert och hemskt upplägg  (det tycker jag i och för sig fortfarande) och har egentligen varit väldigt skeptisk till den. Men efter många om och men, och många rekommendationer ifrån vänner bestämde vi oss igår kväll för att se den på bio. Och vi bägge blev positivt överraskade! Den var faktiskt inte så värst. Den fångade mig totalt och nästan 2.5 timme försvann på en blink. Och nu måste jag verkligen läsa böckerna 🙂

2 Responses to The Hunger Games

  • Saltistjejen says:

    Läs böckerna!!! 🙂
    Filmen var väldigt bra för att vara en filmatisering av en bok, men det är ändå mycket som inte kommer med. Såklart. Läser du boken och sedan även fortsättningarna får du helt klart mer “kött på benen” och det är egentligen själva världen som sådan och politiken i den som jag själv tyckte var allra mest intressant. Själva “gladiatorspelen” var ju liksom bara en symbol och ett “vapen”.
    Om du gillade filmen lär du verkligen tycka om böckerna också!
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.