Slow cooker. Crockpot. Den är här! Längtar efter att få prov den men det blir nog inte än på nån vecka. Ikväll är vi hembjuda till kära M & J. Indisk står på meny och då är E i himmelriket. Imorgon kommer äntligen Cec och Even (kanske jag borde bjuda dom på en härlig gryta?). Söndagen ska vi så klart hänga med dem och gör allt dem vill för på måndag åker E till New York. Och vet ni?! Imorse bestämde jag mig. Så onsdag-söndag nästa vecka byter jag Golden Gate Park mot Central Park! Hurra! Alla säger att jag borde njuta hemmafrulivet så länge det varar, så jag försöker tagga ned :).

Alla New York tips mottas hjärligt!

Nu ska jag bläddra i min slow cooker kokbok innan jag går och handlar mat 😉

 PS. Jag är nog den enda som blir uppriktigt lycklig av att få en crockpot. Det bor nog en liten husmor i mig långt där inne 🙂

4 Responses to It’s here!

 • Saltistjejen says:

  Härligt med slow cookern!!!
  Kul att du kommer hit till NYC snart!! 🙂 Tror du kommer gilla staden men säkert sakna den vackra naturen du har kring dig. Tips beror helt på vad du gillar att göra.
  Du får gärna titta in till mig och t ex koll kategorierna restaurang, mat och rekommenderas. Fnns nog ett par inlägg där om saker här i staden vi gjort.
  Sedan har jag länkat till två jättebra New Yorkbloggar på min höger sida!!! Kolla där!
  Kram!

  • Mikaela says:

   Jag ska absolut ta mig en titt på din sida 🙂 Jag har inte så mkt pengar att shoppa för så det blir mest att bara strosa och andas in new york-luften 🙂 Jag har ju varit där en gång för så har gjort mycket av de vanliga turist sakerna men ser framemot att bara hänga o gå på kafé. KRAM!

 • llng says:

  Hej!
  Jag är också nyfiken på slow cooker… berättar mer hur det har gått och om boken är bra, vem är författaren? Gillar allt som handlar om mat, haha. “Ramlade” in på din blog via Saltistjejens tror jag, följer gärna hennes blog som har en del tips om NYC.

  • Mikaela says:

   Hej och välkommen hit! 🙂
   Jag ska absolut utvärdera slowcookern när jag fått tid att prova den några gånger.
   Boken jag beställde heter Not Your Mothers Slow Cooker Recipes for Two av Beth Hensperger.
   Det verkar vara en okej basicbok. Skriver mer när jag provat några recept!!
   Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.