Mount Davidson ska vara San Francisco högsta naturliga punkt på 283 moh (928 ft). Efter att ha cyklat nästan hela stigning var sista hikingdelen gjord på 5 minuter. Långt ifrån en riktig hikingtur a la norrmän men härligt att komma ut i det fina vädret och mysigt att sitta o se ut över staden. Ibland känns det overkligt att vi faktiskt bor här. På toppen av “berget” fanns ett gigantiskt kors som var rest som minne av de armeniska folkmorden i 1915. Vi satt en stund o pratade vid korset men efter ett tag kom en gäng japaner som började be och säga God bless you too till oss, så då kände vi oss tvugna att gå.

2 mil på cykel avslutades med lunch på Good Frikin ChickenBernal Heights. God och ganska billig mat som kan rekommenderas om ni har vägarna förbi. Och ja, kycklingen var frikin’ good! 🙂

Nu väntar vi på Cec och Even som har landat på SFO!

One Response to Mount Davidson

  • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Med risk för upprepning – Shit vad fint det är! 🙂
    … and God bless you 😉 det var inget dåligt kors!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.