Vi bor ju bokstavligen granne med Giants hemmastadium (AT & & Park) och nu när baseballsäsongen startat igen fylls gatorna till bredden av ivriga fans. Varken jag eller E är särskillt sportintresserad och baseball kan vi absolut ingenting om. Istället förbannar vi alla fans som blockerar våra joggingvägar, lever om och skitnar till – men igår gick vi till China Basin Park som ligger på baksidan av stadiumen och lyssnade på folkfesten. Baseball är verkligen stort här i stan (jag tror att Giants vann hela serien för två år sedan) och varje matchdag (typ 3 ggr/v) är en stor familje- och folkfest. Vi har ännu inte klarat att ta oss till en match men lovar att vi ska innan vi flyttar härifrån 🙂

One Response to The games are on!

  • agnes says:

    Jaaa, det är ju nästan ett måste när man är i USA, gå på baseball eller amerikansk fotball, även om man som sagt inte är särskilt intresserad. Men stämningen på såna matcher lär vara härlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.