17 maj ska enligt E firas på stranden så igår bokade han en långhelg till San Diego (jag tror han försöker muntra upp mig). Vi bokade först ena vägen med United Airlines där han hade ett gift certificate på $75 (sedan en gång då vi flög cross atlantic utan att deras tv-system fungerade). Deras bokningssystem gick amok och det slutade med att vår räkning för två enkelbiljetter San Francisco – San Diego hamnade på $5 totalt. Bra för oss tyckte vi (och håller fortfarande tummarna för att dom inte ska upptäcka sitt fel). Så fortsatte vi att boka andra vägen med Virgin America. Där visade det sig att E hade så många poäng från alla sina businessresor att vi fick två gratis resor och bara behövde betala $5 dollar tax. Totalt. Allt slutade alltså med att vi fick två tur/retur-resor San Francisco – San Diego för $10!! Det har ju till och med jag råd med 🙂

PAPPA – nu behöver jag dina San Diego tips (för visst har du varit där?).
och MAMMA – jag ringer nog i helgen! Behöver lite mammaenergi

Idag har jag haft en väldigt fin dag tillsammans med en av Maitris nya residents. Vissa connectar man liksom fortare med än andra och idag har vi spatserat runt halva stan och pratat om allt och ingenting (eller ja, hon har mest pratat och jag har mest hummat med). Det är skönt att fokusera på någon annan och glömma sina egna tankar och bekymringar och jag slutar aldrig att förvånas över vilka personligheter och livshistorier man kan få möta om man bara är öppen och ödmjuk. Jag har sagt det tidigare men säger det igen – Maitri gör mig till en bättre människa!

Ikväll väntar spinning (om jag klarar det med all träningsvärk i lår/rumpa sedan gårdagens styrketräningspass). Jag har förrsten signat upp till Nike Women’s Marathon här i San Francisco i oktober. Jag ska bara springa halva dock.. Jag hoppas också fortfarande på att få med E på halvmaran i juni men vi får se hur det går… (han är ju inte direkt överentusiastisk över tanken).

7 Responses to San Diego t/r $5

   • Love in LA says:

    Vi var tyvärr inte på Sea World, det hanns inte med. Men jag har vänner som varit där och dom sa att det var fantastiskt! 🙂 Så nästa gång vi är i San Diego ska vi definitivt dit 🙂
    Kram

 • Christina says:

  Perfekt!!!
  Jag håller med Love in LA och tillägger Balboa Park, La Jolla och Coronado! Har några blogginlägg om San Diego men blev visst inte så många som jag tänkte från början 😀 Hinner inte publicera hälften av alla bilder jag tar 😀

  Hur som helst, vi har en guidebok om San Diego som nu kan låna.
  Kram!

 • Åh, vilken resa! Jag drömde att min J tog med mig på överraskningsresa till Marocko, men kom på när jag vaknade att han inte har pass ens.
  Vad jag känner igen mig! Jag har inte helelr jobb, jag avskyr att inte ha egna pengar, att inte vara behövd, att inte göra något vettigt med tiden. Jag vill ha ett jobb, där jag trivs, med reglerade arbetstider! Och med tanke på det borde jag fly krisens Spanien fortast möjligt.

  • Mikaela says:

   Haha. Ordna pass och åk till Marocko! Låter härligt 🙂
   Ja, jag hatar att vara beroende av någon annan även om det är min man och han verkligen inte bryr sig så är det något med att tjäna sina egna pengar. Men jag försöker tänka att jag nog kommer att ha nog tid på mig att jobba ihjäl mig senare.
   Hur är livet i Sevilla? Trivs du?
   Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.