…alltid fullt upp hur som helst. Idag har jag tagit tag i (nästan) alla måsten som legat och hängt över mig. Man skulle ju kunna tro att jag hade massor av tid eftersom jag inte jobbar och klagar hela tiden över att jag inte jobbar. Ändå samlar de obesvarade emailen och kommentarena sig upp, tvätten blir inte tvättad och huset förfaller. Men idag var dagen då allt skulle återgå till ordning så efter en pilatesetimme @Mint Studios har jag flygit fram här i lägenheten; städat, rensat, packat ur våra väskor från helgens äventyr, vikit tvätt (vi tvättar ofta men orkar sen aldrig vika ihop och lägga in i skåpen), diskat, skrubbat, bakat knäckebröd, svarat på mail och kommentarer, handlat mat, satt igång slow cookern osv. Det är skönt att äntligen få lite ordning i kaoset. Egentligen borde jag dammsuga men jag tror jag sparar lite spänning till imorgon 🙂

Förresten, har jag några veganska läsare där ute? Jag behöver sätta ihop ett förslag på vegansk bröllopsmeny och behöver hjäääälp!

Nu väntar jag på att Christina ska komma in till stan för vår – enligt tradition – kaffedejt före hennes kvällslektion.

Vi hörs!

Pedikyr i hemmafruandan. Enligt Hilde är detta vårens it-färg.

8 Responses to Hemmafru eller inte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.