Igår kväll bestämde jag mig för att jag idag skulla stå upp tidigt (typ kl 07) för att käka frukost och komma mig ut på en löptur innan det blev för varmt (ja, ni hörde rätt – SF är vaaaarmt!). När klockan ringde klev E upp och jag somnade om. När jag väl kom mig upp åt jag allt för mycket havregrynsgröt med keso och banan samt en alldeles för stor bit av dessa Chocolate Coffee Caramel Bars. Nu är klockan snart 10 och jag är fortfarande allt för mätt för att springa och termometern visar på 30 grader. Vad hände?

2 Responses to Vad hände?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Igår kväll bestämde jag mig för att jag idag skulla stå upp tidigt (typ kl 07) för att käka frukost och komma mig ut på en löptur innan det blev för varmt (ja, ni hörde rätt – SF är vaaaarmt!). När klockan ringde klev E upp och jag somnade om. När jag väl kom mig upp åt jag allt för mycket havregrynsgröt med keso och banan samt en alldeles för stor bit av dessa Chocolate Coffee Caramel Bars. Nu är klockan snart 10 och jag är fortfarande allt för mätt för att springa och termometern visar på 30 grader. Vad hände?

2 Responses to Vad hände?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.