När vi bokade resan till San Diego gjorde vi det i tron om att det alltid var fint väder där (i motsättning till San Francisco som visserligen som oftast bjuder på fint väder men också lika ofta kallt och blåsigt). Vi såg för oss sol och lata dagar på stranden… (vi hade till och med tagit med oss böcker för att läsa på stranden).


E hade tänkt att surfa hela dagarna medans jag såg för mig långa joggingturer längst strandkanten.
(inte i dom där kläderna alltså…)

Detta var dock vad som mötte oss både torsdag, fredag, halva lördag, halva söndag och halva måndag. Grått väder, dimma och blåst. Med andra ord, inte så härligt beachliv.

E trotsade vädret (och förkylningen) och gav sig ut o surfade i alla fall. Jag trotsade mitt onda ben och sprang barfota längst strandkanten. Är vi i San Diego så är vi. Punkt slut. Bägge två var lika nöjda efteråt även om både förkylningen och benet blev värre.

 Och egentligen så klagar vi inte över vädret (även om vi gärna legat och lapad sol i några timmar). Så fort vi bestämde oss för att ge upp strandlivet klarnade det så klart upp och allt i allt fick vi nog tillräckligt med soltimmar.

Några bilder ifrån bilturen upp till La Jolla Cove och Shores

Och så våra “bästa” hoppbilder. Vem vinner?

One Response to San Diego och stränderna

 • Christina says:

  Ha ha, känner igen vyerna 🙂
  Har hört att San Diego kan vara dimmigt…. kommer inte ihåg vilken årstid, kanske våren 😉
  När vi var där strålade solen rejält. Skönt att ni fick lite soltimmar, men ni låter ju inte vädret stoppa era aktiviteter ändå 🙂
  Det är svårt att kora en vinnare i hopptävlingen, ni har båda en sådan unik stil 😉 Det blir oavgjort!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.