Okej, det här är det sista San Diego inlägget för denna gång, I promise! Sista dagen var det riktigt grått och mulet men ändå hyfsat varmt. Vi hade redan trotsat våran förkylning (E) och onda ben (jag) två dagar i rad så både surfning och jogging var uteslutet. Istället bestämde vi oss för att paddla kajak i La Jolla Shores. La Jolla bjuder på ett rikt djurliv och man paddlar mitt bland lekande sjölejon. Vattnet är rätt klart så man kan sitta i kajaken och spana på spännande fiskar. Om man betalar för en guidad tour (vilket inte vi gjorde) får man lov att paddla in i en eller två av de sju grottorna som finns i närheten. Vi paddlade istället väldigt när ingången (lite för nära enligt kustvakterna) och kikade in. Bilderna är tagen med en skruttig engångskamera, därav extremt dålig bildkvalitet. Men roligt hade vi!

Avslutar med ett tappert försök på en kärestebild. Inte lätt med engångskameror alltså…

Tack för oss och tack San Diego! Vi ses nog snart igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.