Fjärde Juni = sju månader som fru

Min vän frågade mig igår om livet som gift är annolunda. Egentligen inte. Men det pirrar lite extra i magen av att kalla honom min man. Jag som aldrig drömt om att gifta mig, som alltid fnyst av tanken av bröllop och av att vara någons fru. Jag som alltid menat att man inte behöver ha papper på sin relation och att det är mer romantiskt att vilja vara tillsammans utan en lag som säger att vi är ett par. Jag av alla människor, kan fortfarande vakna upp och bubbla av glädje över att jag faktiskt är gift. Det behövdes kanske inga papper för att vara oss. Men nu när vi har papper på oss är det liksom vi – på riktigt. Svårt att beskriva känslan, och det kom lite som en chock på oss båda, hur stort det egentligen känns. Och jag hoppas att den känslan aldrig försvinner.

4 Responses to Fjärde i månaden

 • Anna says:

  Åååh, jag tyckte först det såg ut som det stod “i fjärde månaden” så jag trodde det var en graviditetsförklaring, haha! Blev så glad 😛

  Fint inlägg, ni är så söta tillsammans!

  • Mikaela says:

   Haha. Jag tänkte inte på det, men nu när det säger det så förstår jag hur det kan ha sett ut. Men nej, ingen bebis i magen 🙂
   KRAM!

 • Gro :-) says:

  Herlig bilde, og herlig innlegg! Gleder meg masse med dere over hvor bra dere har det!! Nyyyyyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.