SF's kända cable cars (som vi fortfarande inte åkt)

Söndag i solen.

Flera timmars promenad up and down San Franciscos hills, vegan smoothiethe Plant Café, Union Street Fair och eftermiddagshäng i Washington Square Park. It’s good to have friends!

6 Responses to San Francisco ♥

   • Gabriella says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hahahaha, hade det varit upp till mig så hade vi redan varit där 😉 Men det kanske blir någon semester där snart, man vet aldrig 😉 … E påstår att hans intervju (skype) i Palo Alto inte gick något vidare, däremot så tror han att han gjorde bättre ifrån sig när han intervjuades för sitt drömjobb – som tyvärr inte ligger i CA 🙁 hehe. Nu är det bara att vänta och se, när vi får besked kommer vi att ta beslut 🙂

    • Mikaela says:

     Jag håller fortfarande en extra tumme för PA (även om det kanske blir lite svårare för dig att få jobb här?!). Vart ligger hans drömjobb? Lycka till med väntan, beslut och eventuella förändringar!! Kram.

     • Gabriella says:

      [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Es drömjobb ligger här i Michigan 🙂 Och det fick han igår! MEN vi har världens visumproblem så det är inte säkert att det löser sig tyvärr 🙁 Vi kanske blir tvugna att åka tillbaka till Sverige … om en vecka får lite mer besked 🙂 Men jag har en känsla av att allt kommer att lösa sig till det bästa, så det känns helt okay just nu 🙂

     • Mikaela says:

      Ååååh, alltid dessa visumporblemen! Men grattis till hans nya jobb! Hur känns det för dig? En Sverigetur är ju hur som helst inte så dumt, eller? Lycka till vidare, det ordnat sig alltid på nåt sätt! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.