Imorgon åker jag hem till kära Oslooch på torsdag är jag återigen tillbaka på intensiven. Jag både gruvar mig och gläder mig men jag tror nog det blir bra när jag väl är på plats. 15 nattevakter står på tur (plus lite andra vakter så klart) så nu har jag investerat en lampa till min Kindle. Förhoppningsvis blir denna jobbomgång lite lugnare än förra sommaren då jag landade 2 dagar för helvetet bröt ut…

Det är viktigt att matcha…
Nu måste jag packa – jag hatar att packa – och tvätta det sista. Ikväll blir sista kärestekvällen på väldigt länge och imorgon väntar 15 timmars resa. Kan inte säga att jag längtar…

Kram!

3 Responses to Redo för långa nätter

 • Love in LA says:

  Vad roligt att få jobba igen! 🙂 Jag längtar som en tok efter sjukhusmiljö och patienter…
  Jag lider med dig när det kommer till flygresan, över 10 timmar på ett plan är verkligen inte roligt!

  Jag hoppas du får en kanontid hemma och en härlig sommar!
  Stor kram!

 • Gabriella says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Åhh vad roligt! Det blir nog kanon – och lite tufft 😉 – fullspäckat schema!

  Hoppas resan gått bra, och snygg matchning 😉

  KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.