Jag lever. Trots bloggfrånvaro. 66 arbetstimmar på 4 dygn. Nu har jag 2 dagar ledigt och ska försöka socialisera mig utanför jobbet.

Det är med blandade känslor jag är tillbaka i Oslo och i jobb. Alltid lika kul att komma tillbaka; träffa alla, jobba igen och få utmana hjärnan med annat än middagsplanering. Samtidigt saknar jag San Francisco; vännerna, lägenheten, vädret och staden. Jag kliar efter att få komma igång med jobbsök därborta och att starta en ny epok av SF-livet. Jag inser att hur kul det än är att komma tillbaka till mitt gamla jobb så är det nu ett avslutat kapitel och det känns nästan lite tjatigt att älta samma deg.

Men det är härligt att vara tillbaka och känna att allt sitter i ryggmärgen. Jag vet vad jag ska göra och jag älskar det. Jag njuter av återigen ha patientkontakt och att få tänka intensivvård. Jag älskar komplexiteten och utmaningen i traumapatienter och att få gnugga mina sömniga hjärnceller. Jag suger till mig alla komplimanger och all uppskattning jag får och försöker boosta mitt självförtroende inför kommande jobbintervjuer. Jag är en bra sjuksköterska…

Jag sover på dagen och jobbar på natten. Däremellan dricker jag alltför mycket kaffe. Jag har dålig tillgång av internet (bara mobilnätet) och har sällan tid att ta mig till kaféer med internet, därav lite blogging. Men jag har det bra, lever och koser mig (som man säger på norska).

Kanske vi hörs lite mer nu när jag är ledig. Vi får se…

Kram!

2 Responses to Blandade känslor.

  • Saltistjejen says:

    Låter riktigt bra! Och visst är det alltid med blandade känslor man reser mellan sina båda “hemma”. Så är det. Men njut nu så mycket du kan mellan de långa intensiva arbetspassen (som du ju också verkar njuta av vilket är BRA!).
    KRAM!

  • Synnøve says:

    Eg er veldig veldig glad for å ha deg tilbake på jobb og kafé;-) gi ein lyd om du mangler planer i aftons! Ser ut til at det blir øl og fotball på kontra skjæret! God øl og god stemning, så kan du få liv å sitte med ryggen mot skjermen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.