Jag vaknade ganska utvilad efter gårdagens aften/nattvakt och tänkte tanken att jag skulle ge mig ut på en joggingtur längst antingen Akers elva eller i Frognerparken. Sekunden senare dundrade åskan och regnet öste ned. Jag tar det som ett tecken och istället blir det några timmar till under täcket och ett Mad Men avsnitt innan ännu en natt.

Fördelar med att bo 2 min från sjukhuset:
– du ligger i sängen i princip före du slutar jobba och kan utnyttja maximal sovtid mellan vakterna.

Nackdelar med bo ett stenkast från landningsplattan:
– du hör och ser alla helikoptrar som kommer med patienter till din avdelning och vet att du får en hektisk dag på jobbet.


Vi hörs!

3 Responses to Jag tänkte tanken…

  • Erika says:

    Haha, vi tankte ocksa tanken. Det var alltsa innan gatan forvandlats till en vild alv.. Tack for hjalpen med registrering, ska ga dit pa torsdag och fa bli fru i Norge ocksa. 🙂 Och massa lycka till med ditt jobbsokeri i host, jeg krysser fingrene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.