Igår kom min kära till Oslo. Just därför blev jag inte så ledsen när jag blev avbeställd till natten. När man kommer som vikarie vill man som oftast jobba mest möjligt på så få dagar som möjligt och därför brukar man bli lite besviken om man blir avbeställd i sista minuten. Men jag har fått jobba alltför många timmar på alltför få dagar så jag skuttade gladerligen hem efter min kvällsvakt och kunde spendera lite kvalitetstid tillsammans med min kära man innan vi bägge somnade som två små barn.

Jag sov mer än tolv timmar inatt! (och jag sov faktiskt på natten och inte på dagen) Snacka om sömnunderskott. Jag klarar mig som oftast med väldig lite sömn (4-5 timmar) och en av mina fördelar är att jag lätt sover ikapp när jag väl kan. Men när jag börjar ta onödiga diskussioner med överläkarna kl 7 på morgonen efter en 17 timmars vakt förstår jag att det är på tiden att gå hem och sova…

Vaknade lite groggy imorse (hrm, efter lunchtid) men tog mig till en vän för att få tvättat lite kläder. Nu sitter jag på kafé och har äntligen tid att ta igen lite blogg- och nyhetsläsning. Om jag nån gång hade ett internetberoende är det härmed botat. Och ärligt talat, det är lite skönt att inte checka FB varje timme, inte ens varje dag…

Nu ska jag fortsätta min bloggrunda och sen övergå till Game of Thrones böckerna igen. Jag har precis börjat på bok 2 (eller 3 kanske det är, säsong 2 i alla fall). Shit vad spännande dom är! Och jag älskar att det finns så många böcker. Keeps me busy awhile!

Vi hörs!

2 Responses to Att sova ikapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.