Avbeställd från jobbet igår natt igen. Nu håller jag tummarna för att få jobba i natt. Några timmar vill man ju ha. Passade på att komma ut lite i sommarvärmen, men det var nästan lite för kvavt för att springa (eller så har min kondition bara försvunnit totalt). Men 4 km löpning utan något ont i benet känns positivt. Nu ökar jag sakta sakta så får vi hålla tummarna för att jag kan springa halvmaraton i oktober.

Bortbjudna på middag ikväll så jag får försök sova lite nu eftersom jag förhoppningsvis ska på jobb inatt (vem försöker jag lura? Blir så klart ingen skönhetssömn utan hellre kaffedate). Låg och läste Game of Thrones till långt ut på natten igår så känner mig lite slö i huvudet.

Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.