Jag som vanligtvis är kvällstrött som bara den vänder alltid dygnet så fort jag kommer hem till mamma och pappa. Det börjar alltid med att jag ligger o läser böcker till långt ut på natten. Detta resulterar naturligtvis i att jag sover till långt ut på dagen vilket gör att jag nästa natt inte heller kan somna förrän i 2-3 tiden. Ond cirkel. Men det är väl det som kallas semester?

Nu är klockan snart halv två och jag har legat i sängen med iPaden och äntligen skrivit färdig min amerikanska resumé (bara lite finslipning kvar). Nu börjar jag vara klar för att kasta mig ut i den läskiga och skrämmande amerikanska jobbsökarmarknaden.

Jag har också jobbat med att lägga upp ett träningsprogram inför halvmaran jag är anmäld till 14 oktober. Förhoppningsvis har min stressfraktur läkt ordentligt och jag kan komma igång med ordentlig löpträning igen om ett par veckor. Har provsprungit några gånger väldigt lugnt och inte så långt och än så länge verkar det gå bra men känner att jag är livrädd att det ska börjar göra ont igen.

Annars så hänger jag med familjen och med vännerna. Har fått bebislena fötter hos min kära kusin på Hud i Harmoni, ätit massor av god svensk mat och egentligen inte gjort någonting förnuftigt. Allt som vanligt här hemma alltså!

Nu ska jag ta o försöka sova. God natt kära bloggläsare!

Det är Kristiansund och Hollywood…

7 Responses to Nattjobb.

 • Christina says:

  Japp det är det som är semester!! Njuuuut!
  Så kommer du tillbaka och landar ett jobb här!
  Jag som inbiten kvällsmänniska ska försöka vända på dygnet nu…. ikväll borde det gå bra, jag är helt slut efter två dagar på jobbet……
  Stor kram!
  PS. Så fina bilder i förra inlägget!

 • Ah jag ar precis likadan anr jag ar i Sverige. Sitter uppe och glor pa tv eller laser svenska bocker till 2-3 pa natten och blir arg pa mig sjalv nar jag vaknar kl 11 nasta morgon. I Sydney daremot tycker jag det ar svart att halla mig vaken till midnatt pa helgerna :S

  Vilken vacker bild i forra inlagget. Norge ar sa vackert (jag jobbade i Tromso for nagra ar sedan).

  • Mikaela says:

   Antar att det också beror på att de svenska sommarnätterna är så ljusa (i alla fall i Norrland). Vad kul att du också jobbat i Tromsö. Jag bodde där i 3 år och älskade allt med staden bortsett vädret 😉 Ha det så bra! Kram!

 • Gro :-) says:

  Det er så definitivt det som er ferie! Nyt!! Begynner ferien idag selv, utrolig deilig!!! God klem 🙂

 • mt says:

  Hejsan!
  Också fått stressfraktur och kan inte springa..
  Vilken alternativträning körde du? Är du frisk nu? tappade du mycket styrka/kondition?

  • Mikaela says:

   Hej!
   Visst är det jävligt med stressfraktur!?!
   Jag tog 2 månaders totalvila (ingen löpning, inga pw, ingen crosstraining och ingen cykling). Sen började jag långsamt springa/gå på mjukt underlag (löpband och skogsstigar) och ökade upp ca 5-10% varje vecka. Jag är frisk nu men känner att jag har en svaghet. Om jag springer för långt och för ofta får jag ofta ont där stressfrakturen satt men om jag vilar ett par dagar går det bort. Jag tappade en del kondition men som tur var tränar man ju upp det rätt så fort. Sprang en halvmaraton bara 2 månader efter att jag började träna igen och det gick relativt bra.
   Lycka till!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.