10 härliga dagar tillsammans med världens bästa vänner, familj och släkt är slut. Nu sitter vi på Arlanda och väntar på flyget vidare till Oslo. Känner att det var extra tungt att säga hejdå denna gång då jag inte vet när nästa gång blir. Får jag jobb i USA (vilket jag både hoppas och tror) finns det en risk att det inte blir någon Sverige/Norge-resa på mig till jul. Det känns ok, men ändå lite sorgligt.

Nu väntar lite jobb i Oslo och jag ska på riktigt ta tag i jobbsöket i USA. På fredag ska jag till amerikanska ambassaden för ännu en omgång visasöknad. Förhoppningsvis blir denna den sista och förhoppningsvis får jag tillbaka mitt pass i tid för att resa tillbaka till San Francisco 21 augusti. Vi har varit tvungna att boka om flygbiljetter och sälja festivalbiljetter men nu glömmer vi det och blickar framåt. Jag ser fram emot en spännande höst.

Bye bye kära Norrland. Tack för denna gång! Vi ses nog snart igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.