Världens bästa storebror som härom dagen firade 30års dagen som pirat. Vi hade ordnat en 7-kamp där han var tvungen att slå oss andra för att få kartan som ledde till (elektriker-) korsordet som ledde till presenterna i vedboden 🙂

För varje år som går, och ju längre bort jag flyttar, inser jag mer och mer hur lyckligt lottad jag är att ha en sådan härlig familj och släkt. Jag älskar att vi kan leka och spela spel, att vi aldrig blir för gamla och att vi fortfarande kan skratta så vi nästan kissar på oss. Jag älskar att vi kan hänga och bara vara, prata om litet och stort och tillsammans lösa livets stora gåtor.

Men nu är jag tillbaka i Oslo och inser hur mycket jag också älskar denna stad. Jag njuter att jobba lite mindre (även om jag gärna hade haft liiite fler vakter) och njuter av att ha tid att träffa alla kära vänner.

Dagen idag är dock dedikerad till finslipning av resumén och förhoppningsvis lite jobbsök.

Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.