Tredje gången gillt kanske? Idag var jag i alla fall för tredje gången på ambassaden (andra gången denna sommar) och förhoppningsvis ska jag nu vara färdig med ambassadbesök. I alla fall för två år – för det var så länge dom ville ge mig visum (E har 4 år till). Nu gäller det bara att passet kommer i tid i posten (och inte kommer bort) och att jag får hämta ut det trots att jag inte har norskt ID (något jag borde skaffa mig!!).

Jag längtar tillbaka till San Francisco. Inte för att jag inte har det bra här i Oslo – för det har jag verkligen. Jag älskar Oslo och njuter av att ha tid att umgås med alla. Menjag är less på att vara på resande fot, bo på 8kvm och bara ha ett pyttelitet kök där det är allt annat än frestande att äta. Och jag saknar alla vänner i USA, jag kliar efter att komma igång med mitt nya liv och jobbsök (eller egentligen så gruvar jag mig) och jag saknar mitt gym och mina löppass.

Appropå löpning, så var jag ute o sprang en liten tur idag. Inget tecken på stressfraktur, men ack så tugnt det är att komma igång igen!

Det var dagens uppdatering. Vi hörs en annan dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.