Första dagen tillbaka på Maitri – och som jag har saknat det. Kärt återseende av några residents, roligt möte med nya. Jag älskar att hänga där; bara vara, umgås, prata och finnas till. Hänga ute i bakgården, sitta vid någons säng. Gå på en liten promenad eller diskutera dokusåper framför tvn. Bilden ovan kommer ifrån mediationsrummet som jag försöker ta mig tid att besöka varje gång. Kanske inte för att aktivt meditera, men bara för att landa och vara. Jag skrattar aldrig så gott som på Maitri.

Jag har bestämt mig. OM jag inte åker hem i jul. Och om jag inte har ett jobb som jag måste åka till. Då ska jag tillbringa julen på Maitri. Jag kommer ihåg att jag ångrade mig lite förra året då jag åkte hem 1 december och därmed missade all förjulsstämning och alla förberedelser. I år vill jag gå på Nötknäpparen, julkonserter och spana in skyltfönster a la American Style.  Och julen på Maitri kan ju inte vara nåt annat än vacker...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.