Alla mina tankar går idag till familjen till Sigrid Giskegjerde Schjetne som idag fick det värsta beskedet en familj kan få. En enorm sorg, men kanske också en lättelse att äntligen få veta vad som hänt? Jag tänder ett ljus för Sigrid och reflekterar än en gång över hur skört livet kan vara. Ta vara på dagarna och ta vara på varandra!

One Response to Vila i frid Sigrid!

  • Saltistjejen says:

    Ja det är så fruktansvärt. Samtidigt tror jag att man som nära anhörig till en person ändå mår bättre av att få veta än att gå i ovisshet. Hur hemsk sanningen än är. Nu menar jag inte att ALLA personer kanske mår bra av att veta ALLA detaljer eller så, men att få veta att en saknade personen är död tror jag kan hjälpa i sorgearbetet ändå. Men det är ändå så hemskt. Ond bråd död är så obeskrivligt onödigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.