Ok, jag erkänner att jag ibland har lite för mycket tid för mig själv – som idag till exempel. Så efter att ha städat, diskat, tvättat (oh, härliga hemmafruliv!) och sökt på x-antal jobb, tjatat på y-antal nurse recruiters och skickat z-antal jobbtiggarbrev (oh, fantastiska jobbsökarliv), bestämde jag mig alltså för att ordna en länksida.

Jag tror att många skandinavier i USA tycker om att läsa bloggar till andra skandinavier i USA. Eller jag tycker i alla fall det är kul att se hur andra har det och ibland dela erfarenheter/frustrationer/kulturchockar/osv.  Så jag tänkte, varför inte samla bloggarna på en och samma länksida?

Jag är säker på att det finna många andra bloggande skandinavier där ute och det här är bara en start. Om det finns ett intresse att finnas med på länksidan är det bara att ta kontakt via kontaktsidan. Blir vi väldigt många kan jag kanske börja organisera efter delstat men först vill jag se om det överhuvudtaget finns ett intresse.

Och om det är nån av er som jag redan har langt till som inte vill vara med på sidan är det bara att säga ifrån så tar jag så klart bort er!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

scandinavians.wix.com/inusa

5 Responses to Scandinavians in USA

 • Men gud vad bra!!! Thumbs up for that!
  Jag skulle tycka det vore jättebra. Jag vet ännu inte vilken delstat vi hamnar, men det är så spännande att läsa om livet i USA och hur eran vardag är och vad som kommer att vänta mig.
  Jättebra inlägg!!

  • Mikaela says:

   Hej. Vad kul att du gillade idéen 🙂
   Jag har också nu också lagt in en news feed.
   Är inte helt säker på designen än. Inspel mottas gärna 🙂
   Jag lägger gärna till fler bloggar om du har några tips/bloggvänner. Kram!

 • Men gud vad bra!!! Thumbs up for that!
  Jag skulle tycka det vore jättebra. Jag vet ännu inte vilken delstat vi hamnar, men det är så spännande att läsa om livet i USA och hur eran vardag är och vad som kommer att vänta mig.
  Jättebra inlägg!!

  • Mikaela says:

   Hej. Vad kul att du gillade idéen 🙂
   Jag har också nu också lagt in en news feed.
   Är inte helt säker på designen än. Inspel mottas gärna 🙂
   Jag lägger gärna till fler bloggar om du har några tips/bloggvänner. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.