Bild lÄnad frÄn Nike. START!

Precis under 2 timmar och jag kan knappast vara mer happy!
I’m sooo proud of myself! 🙂

Jag har inga bilder ifrÄn loppet, det hade jag helt enkelt inte tid med. Med 25 000 deltagare var det minst sagt packat (men mycket vÀlorganiserat). Efter mÄllinjen orkade jag inte stÄ i kö för att ta en officiell finisher-bild (det var KALLT!) utan gick raka vÀgen igenom till min kÀra make som vÀntade med bil. Det hela blir lite för mycket jippo för min del. Det Àr mer fokus pÄ hype, mode och produkter istÀllet för sjÀlva loppet eller fundraising till the leukemia and lymphoma society (som faktiskt Àr huvudmÄlet).

Loppet var dock fantastiskt (Ă€ven om vĂ€dret kunde ha varit bĂ€ttre). VĂ€gen vi sprang Ă€r kĂ€nd för sin Scenic view, men San Francisco-morgonen bjöd tyvĂ€rr pĂ„ fog fog fog och Ă€ven om vi passerade precis förbi Golden Gate Bride klarade jag inte ens att skymta lite utav den röda fĂ€rgen. Inte heller sĂ„g jag nĂ„gonting av utsikten över Pacific Ocean. DĂ€remot sprang vi upp och ned för vĂ€lkĂ€nda SF hills och om det inte hade varit för att det stod massa mĂ€nniskor och hejade pĂ„ mig (mig och mig…) hade jag nog gett upp vid 17 km. Men jag trotsade min kropp, bet ihop och sprang in pĂ„ en tid som jag inte trodde jag hade i kroppen efter en stressfraktur och 3 mĂ„naders trĂ€ningsuppehĂ„ll samt bara 6 veckors lĂ„ngsam upptrĂ€ning.

Nu Ă€r det benen högt, avslappning och mat som gĂ€ller. NĂ€sta gĂ„ng ska jag nog fĂ„ med E ocksĂ„…

Tiffany halsbandet som alla fick vid finish line (istĂ€llet för medalj). Delades ut av hota brandmĂ€n i tuxedo. Om jag inte hade varit sĂ„ trött hade jag kanske njutit av synen lite mer 😉

Finisher tee…

Jag kommer sova gott i natt!

3 Responses to Official time: 1:59:26!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.