Tittar in mest för att säga Hej! Jag lever och har det bra. Och TACK för era fina ord. Dom värmer långt in i hjärtat. ♥

Jag njuter post-halvmaraton-livet tillsammans med världens bästa vän. San Francisco visar sig från sin allra bästa, jag går omkring i shorts och vi dricker vin till lunch. Life is good!

Jag har fått en inre ro efter att jag bestämde mig för att gilla läget, acceptera systemet och inte använda all min energi till att vara upprörd, irriterad och frustrerad över jobbsökarsituationen. Jag kan förstå varför det är som det är. Jag gillar det inte, men accepterar att om vi ska bo i San Francisco och i Kalifornien så kommer inte sjuksköterskejobben att regna över mig. Hade vi bott i Texas, Florida eller Alaska hade situationen varit helt annorlunda. Men det gör vi inte. Acceptera och gå vidare.

Livet är så mycket enklare när man inte går omkring och är sur och irriterad på saker man inte kan rå på. Jag känner mig som en ny människa (och jag sover gott om natten).

Jag rockar förresten som Flu Shot Nurse! 🙂 Utkonkurrerar mina kollegor och blir faktiskt efterfrågad (!!!). Har fått ett par till betalda “gig” och I’m HAPPY! I wish flu season was a little bit longer…

Vi hörs! ♥

3 Responses to En annan ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.