Precis vinkat av mitt besök. Om ett par timmar kommer nästa. Det har varit fantastiskt att ha besök! Dricka vin, snacka tjejsnack (och sjuksköterskesnack), upptäcka stan på nytt och bara njuta livet. Jag har också börjat mitt Röda Kors-jobb som Client Caseworker och det verkar lovande. Jag älskar att vara del av ett community och älskar känslan av att göra någonting meningsfullt. Jag kommer att gå brevid en annan så länge jag behöver och kan komma och gå som jag vill. Jag gillar känslan av att ha ett “jobb” och ett kontor att gå till och kommer nu i början försöka vara där 2,5 dag i veckan.

Jag har nu försökt komma ikapp med min email och nya bloggare har flyttat in på Scandinavians in USA.
Ta en titt så hörs vi mer en annan dag! 

2 Responses to En bra vecka.

  • Kim says:

    Vad roligt och spännande med Röda Korset! Du får gärna skriva och berätta mer om hur det är och sånt 🙂 Jag påbörjade också en ansökan om volontärarbete till Röda Korset men glömde bort det och så började på 2 sjukhus istället – men det lockar fortfarande lite med RK 🙂

    Kram

    • Mikaela says:

      Ja det är spännande och kul. Har inte riktigt kommit in i det ännu och dom verkar ha lågsäsong (eller så är det stilla före stormen) men jag tror att jag kommer att trivas där. Framför allt gillar jag att ha ett kontor att gå till och arbetskollegor. Kul med dina två sjukhus! Hoppas du trivs där. Jag trivdes inte på mitt sjukhus, men det var ju också snobbsjukhuset nr 1 😉 KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.