Jag måste vara det mest ivriga kontorsarbetaren just nu. Har spenderat både måndagen och tisdagen på Röda Korsets kontor och fördrivit tiden med att skriva in journalnotat i datasystemet, sortera papper, kopiera papper, svara i telefon och ringa follow-up-samtal. Sånt som ingen annan orkar göra alltså 😉

Även om man så klart inte ska hoppas på flera bränder så hoppas jag lite på att vi ska få in några klienter snart. Jag irriterar mig redan på allt dubbelarbete och det hopplöst ineffektiva datasystemet dom har men försöker att gilla läget. Ibland undrar jag om jag inte bara ska omskolera mig inom informatik och utveckla mer logiska och effektiva system. Men innerst inne vet jag ju att det inte är datamaskiner jag vill jobba med utan människor.

Jag har också påbörjat min kurs mot att bli Certified Health Coach och jag känner mig lite som en förstagluttare på väg till min första skoldag (även om kursen går online). Jag kommer nog alltid vara den eviga studenten, lika ivrig varje gång.

Cashade förresten in min första amerikanska lönecheck häromdagen. Och jag älskar min kära make för att han kan vara lika barnsligt lycklig över det som mig.

Och så har jag lite nya idéer för Scandinavians in USA – sidan. Stay tuned!

Ok, slut på detta vimsiga inlägget. Kort sagt kan vi konkludera med att livet just nu är ganska bra. Punkt slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.