Här sitter jag och hoppas på att min telefon inte ska ringa. Jag är On Call för Röda Korsets Disaster Action Team (DAT) och om telefonen ringer betyder det att en husbrand eller något liknade har skett (eller så kan det ju vara en alla de recruiters som ringer till mig innan dom läst min resumé…). Men OM (please please not) något skulle ske så är det mitt jobb att ringa runt och försöka få ihop ett team som kan rycka ut till branden/olyckan. Och jag som hatar att prata i telefon!

Imorgon ska jag på en kurs där jag får veta lite mer om vad DAT-teamet faktiskt gör ute på plats. Tanken är ju att jag ska bli del av teamet som rycker ut och inte bara sitta hemma och ringa in folk. Spännande!

Men idag känner jag mig lite hängig. Alltid denna förkylning som lurar bakom hörnet. Det har varit en vecka som gått i 100 och egentligen hade jag många planer för dagen. Men jag tror jag istället tar mina Health Coach böcker och stannar hemma i soffan tillsammans med en kopp te.

Happy Friday everyone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.