Haleakala – eller the House of the Sun – bara så obeskrivligt vackert och breathtaking. Jag vet att jag sa att vi inte tagit så många bilder men efter att ha klivit upp kl 03:30 för att köra en slingrig väg i mörkret för att se på soluppgången från 3000 moh måste man ju bara gå lös med kameran. Det var kallt och vi hade inga varma kläder med oss, därav handdukarna.

Jag låter bilderna tala för sig själv. Här är mitt bildregn:

IMG_7096

IMG_7117

IMG_7122IMG_7130
IMG_7135

IMG_7136

IMG_7143

IMG_7149

LYCKA! ♥

8 Responses to Hawai’i – Haleakala

  • Ann says:

    ahh vad härligt det ser ut. Jag har ju alltid velat åka till Hawaii sedan jag kom hit, men mest bara for att det är vad alla gör här under den tyngsta vinterperioden. Men det har inte riktigt lockat på sistone! Var det mycket turistigt där ni var?

    • Mikaela says:

      Maui är mindre turistigt än Honolulu så klart. Just på den här tidspunkten var det väldigt lite turister. Vi gjorde många turist-saker där vi tänkte “shit det kommer att vara fullpackat med folk” men så var det inte det i alla fall. På Maui kan du lätt hitta stränder med bara några få personer på (ibland helt öde) – i alla fall på den här tidspunkten. Vill du åka till en ännu mindre turistig ö har jag hört att Big Island är bra. Kan tänka mig det vore skönt med lite sol och värme nu. Fast Alaska verka himla vackert också och jag skulle gärna åka dit nån gång! Ha det bra och stressa inte ihjäl dig! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.