Pluggar Health Coach-ting och funderar över livet. Just nu handlar det om kommunikation och att lyssna. Vilken kommunikationsstil man själv använder och hur man lyssnar och kommunicerar med andra stilar. Använder du direct eller indirekt kommunikation? Är du mer people-focused eller task-focused? Förmodligen en blanding av allt. Något som fick mig att tänka efter var att jag själv trodde att jag använde en mer indirekt kommunikation (konflikträdd som jag är) men efter att ha gjort ett test visade det sig att jag faktiskt var mer direkt än jag trodde.

Jag gillar att plugga. Jag gillar att utvecklas och jag gillar att få aha-upplevelser av sådant som man trodde var en självklarhet.

Appropå mitt jobb. Tusen tack för alla gratulationer, här och på facebook! Dom värmer. Vi väntar på att papper ska gå igenom systemet (typ background check osv) så därför vet jag än så länge inget mer än att jag har ett jobb. Jag vet inte när jag börjar, vilken lön jag får eller hur mkt jag ska jobba. Jag har inte skrivit under nåt avtal och håller alltså fortfarande tummarna för att jag faktiskt har ett jobb och inte bara hittat på. Just nu känns det så surrealistiskt att jag knappt har tagit till mig tanken. Fortsätter i mitt vanliga husmorslunk tills jag vet nåt mer. I will keep you updated! 🙂

Ni är dom bästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.