IMG_7445

 

Ibland är man ju lite dummare än vanligt. Senaste veckorna har jag inte känt mig särskilt smart. Okej, i början av månaden fick jag alltså veta att jag fått det där jobbet som jag så väldigt gärna ville ha. Jag fick besked om att det enda som fattades var en bunt med papper som skulle gå igenom papperskvarnen, godkännas osv. Hurra! tänkte jag och förberedde mig på att börja jobba – typ imorgon (gärna igår). Hur lång tid kan det egentligen ta att fylla ut lite papper och göra en background screen osv?!? Jag har uppenbarligen inte lärt mig någonting av mina 1,5 år här i USA utan fortsätter att vara den eviga optimisten med en tro på ett effektivt system. Men dagarna har gått och blivit till veckor och nu börjar november snart övergå till december och jag vet fortfarande inte när jag börjar jobba.

Varje vardag vaknar jag och tänker att idag ringer dom nog och vill att jag ska börja jobba. Varje eftermiddag/kväll är jag lika besviken över att jag inte hört något. Och medans jag väntat på det där telefonsamtalet klarar jag nästan inte av att göra någonting annat än att just vänta när jag egentligen borde vara ute och göra allt som jag inte kommer ha tid till att göra när jag väl börjat jobba. Snacka om att sätta livet på vänt…

Jag kommer förmodligen att få jobba tillräckligt mycket tids nog så jag måste nog ta tag i mitt liv. Ta vara på dagarna heter det väl…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.