Sitter och ser på NRK’s dokumentär om 22 juli och kastast tillbaka till det dygnet, den veckan och den månaden. Mina tankar går återigen till alla drabbade på en av Norges mörkaste dagar. Dokumentären visas ikväll på NRK (kl 21.30 tror jag) eller så kan man göra som jag och se den på internet.

3 Responses to Tillbaka till 22 juli

 • Sarah i NYC says:

  Hej!
  Såg din kommentar på min blogg. Följde länken du la upp där, men så fort jag klickade på nån delstat för att hitta bloggar fick jag upp följande felmeddelande:
  “Something went wrong…

  The page you tried to access does not exist on our server.
  For now, you may want to visit our site’s homepage.”
  Men har varit innan på den tidigare, innan det var en karta, skulle gärna vara med på sidan.
  Hoppas allt är bra med dig! Vad kul att åka hem och fira jul!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.