I brist på nya bilder får ni en favorit i repris. Denna från två år sedan. Det är dock ungefär lika mkt snö, jag har samma kläder och dom där två hundarna är fortfarande mina bästa vänner. Lite har alltså förändrar sig.

Jag har alltså kommit mig hem till mamma och pappa. Här luktar det pepparkakor och är riktig vinter med både snö och minusgrader. Jag har varit ute och sprungit och uppskattar vinterlöpning mer och mer. Jag gillar den där bitande kylan och känslan av att ha övervunnit sitt eget syke. När man dessutom vet att det väntar en varm bastu där hemma kan man också pressa sig lite extra.

Annars lat dag idag. Sov alldeles för länge (som alltid här hemma) och missade i princip de få ljusa timmarna. Ikväll blir det mamma-pappa-häng och imorgon kusinmys. Härliga dagar alltså!

One Response to Livstecken från Winter Wonderland

  • Gro :-) says:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Det høres fantastisk ut Mikaela!! Kos deg masse!! God klem fra meg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.