Senaste dagarna har verkligen varit en resa längst memory lane. Igår först julkonsert med Kraja som bland annat består av en av mina barndomsvänner från låg- och mellanstadiet. Träffade där fler vänner från just den tiden, personer jag nog inte träffat på 10-15 år. Vi fick möjlighet att mimra om gamla tider och samtidigt förfäras över hur fort tiden egentligen går. Sen julmys tillsammans med kära vänner ifrån högstadiet och gymnasiet, de få barndomsvänner jag faktiskt har kvar och håller kontakten med än idag. Idag fortsatte nostalgin med en härlig löptur runt i den lilla by jag är uppvuxen i. På dessa vägar har jag sedan små små barnsben gått, cyklat och sprungit fram och tillbaka mellan vännerna. Ingen musik behövdes på löpturen idag, utan jag kunde lätt roa mig själv med gamla goda minnen.

Idag tänkte jag att det nog egentligen var lite för kallt för att springa (minus 13 grader) men till slut satte jag på bastun som en morot och kom mig ut. Och det är ju så härligt när man väl fått upp värmen och takten! Dessutom är det mysigt att heja på alla som är ute även om hälften nog inte känner igen mig eller vet vem jag är.  Jag är glad att jag återfunnit löpglädjen och kan hålla kvar i den till trots för semester, snö och minusgrader.

Och denna bild är beviset till alla er som tror att jag bara kan och vill springa i varma Kalifornien!

God jul! ♥

3 Responses to Vinterlöpning dan före dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.