tre

Jag saknar er båda!
Den ena får jag träffa imorgon, den andra vet jag inte när.
(bilder är ifrån 2004 då jag träffade bägge två för första gången)

Nackdelen med att flytta runt hela tiden – och ha vänner som flyttar runt – är att man aldrig har alla sina vänner samlade på ett och samma ställe. Jag kan ibland missunna dom som har större delen av sitt nätverk runt sig varje dag. Eller bara behöver åka till ETT ställe för att träffa alla. Samtidigt gillar jag ju charmen av att kunna åka och hälsa på sina vänner (och jag är ju själv den största boven av alla). Tyvärr räcker tiden sällan till för alla dessa besök och jag hatar att missa dom viktiga stunderna i mina vänners liv. Vi är ju just nu i en ålder då ALLT händer. Man gifter sig, får barn, köper hus, gör karriär osv. Kanske förlorar man sin mormor eller sin pappa. Jag önskar jag kunde vara där i mina vänners liv och dela detta varje dag. Jag vill ha det stora och det lilla. Vardagen och fest. Istället får jag nöja mig med sporadiska uppdateringar över skype, mail och facebook. Some days, that sucks!

Men i helgen kan jag se framemot att träffa de flesta av våra vänner här i San Francisco. Vi som kan dela vardagen, stort som litet. Vi som alla vet hur det är att sakna dom där hemma men samtidigt inte vilja flytta hem. Inte just nu i alla fall.

pooh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.