vadhande

Vad hände nu då?

Var på årets första yogatimme. Halvvägs igenom timmen börjar jag kallsvettas, blir illamående och känner att jag nästan svimmar. Jag är jäkligt tjurig men till slut var jag helt enkelt tvungen att kapitulera. Så här ligger jag med benen i luften och pimplar vatten. Pangstart på det nya träningsåret alltså…

2 Responses to Vad hände?

 • Christina says:

  Oj! Hoppas det känns bättre nu!
  Jag tror det kommer bli samma sak när jag ska starta upp igen 🙂
  Jag gick totalt in i väggen idag utan träning men när man inte får sova en hel natt på två veckor så blir man lite gaaalen 🙂 Så gör inte så mycket att jag ska upp 4 imorgon, jag lär ju vara vaken ändå…

  Ser fram emot söndag då vi får träffa er!
  Kram!

  • Mikaela says:

   Ja, brist på sömn kan verkligen förstöra allt. Jag har varit mer påverkad av jetlagen den här gången, sover gott men vaknat upp alldeles för tidigt varje morgon. Men nu börjar det vända – lagom till att E kommer hem med sin jetlag och vill ha uppmärksamhet kl 04 😉
   Hoppas resan går bra vännen!! Jag ser verkligen fram emot att träffa er igen!
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.