IMG_7520

…and here, here, here, here, here, here and here.

Besök hos Human Resources för att signera papper. Inget riktigt kontrakt ännu – det vore ju för bra för att vara sant – bara massa confidentialities, oaths och releases. 23 signaturer satte jag totalt, plus 15 set av initialer. Oboy! Nästa vecka väntar hälsocheck och fingeravtryck och sen återbesök hos HR och sen kanske jag får ett kontrakt där jag faktiskt får veta hur mycket jag ska jobba och vad jag får i lön. Har fått utsatt startdatum till fjärde februari men det känns helt okej. Då har jag en månad på mig att träna och njuta friheten. 🙂

Ikväll kommer min kära äntligen tillbaka till SF. Jag hade ett svagt ögonblick och sa att jag skulle komma och hämta honom på flygplatsen med bil. Vart kom det ifrån egentligen?! Jag hatar ju att köra bil…

One Response to Sign here please…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.