9E915229-546E-442F-B318-7CD96D419A9916.jpg

Tredje dagen i rad som vi är uppe före kl 06 för att springa. Eller jogga är nog mer det rätta ordet. Igår avslutade vi också dagen med ett bootcamppass så idag är vi liiiite trötta. Nej, vi har inte blivit träningsnarkomaner – vi vill bara utnyttja jetlag och uppsamlad energi till att kicka igång året lite extra och så får vi se hur länge det håller i sig. 30 min morgonjogg är dessutom inte särskilt mycket till träning utan snarare ett lite mer aktivt uppvaknande och härlig start på dagen.

Träningsvärken ifrån bootcampen smyger sig sakta men säkert på och imorgon lär jag stapla fram. Dag 2 är alltid värst…

Vi hörs!

4 Responses to Tredje dagen

 • Saltistjejen says:

  Visst är det härligt att komma igång redan tidigt på morgonen! Tyvärr har jag själv helt kommit av mig sedan jag började jobba men jag tycker det är smått magiskt att springa/jobba/träna ute i gryningen!
  Lycka till nu och ja, träningsvärken ÄR alltid värst dag 2…! 🙂

  • Mikaela says:

   Tack Saltistjejen! Ja, visst är det härligt att mystiskt. Vi får se hur det går med träningen när jag börjar jobba..har en känsla av att det kommer att minska drastiskt 🙂 Kram!

 • Erika says:

  Vill säga att jag fått inspiration av dej o din blogg:) har tränat idag!! 🙂 ( rehab pga knästrul) och inget socker intag idag- bara bra kost( väääääldig sockerjunkie…)
  Tack!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.