523DFB92-92BF-4316-B8BE-F1801C32132E16.jpg
Jag får ibland kommentarer – ganska ofta – om att jag är alldeles för positiv om allt. För så härligt kan väl livet inte vara? Till er vill jag bara informera om att imorse fanns det INGENTING positivt i mig. Jag svor när klockan ringde (05.30), var sur när jag tog på mig träningskläderna och klagade hela löpturen. 30 minuters negativ stämning. That’s it.

Men så ska det sägas att jag gillar att vara den där positiva människan som alltid försöker hitta nånting bra i allt. Och jag gillar att tänka positivt även om min kropp eller mitt förnuft skriker allt annat. Jag är varken falsk eller naiv utan bara genuint less på vårt klagosamhälle. Jag tror att man alltid kommer längst av att fokusera på det positiva. Och jag är helt överbevisad om att du kan lura din kropp (och ditt förnuft) genom att mata dem med positiva tankar istället för negativa.

Men jag – liksom alla andra – har dagar då det där med positivt fokus inte är lika lätt. Dagens löptur till exempel. Men det gick ju till slut och efter ett låååångt bad känns livet lite ljusare igen.

Nu har solen gått upp och SF bjuder äntligen på sol och lite värme (det var svinkallt när jag väl gick ut).

Wake up & be awesome! You can do it!

6 Responses to Inte bara rosa moln…

 • Kim says:

  Vad är det för konstiga kommentarer?! För positiv – det är ju bara bra att vara glad och positiv. Vad är det för fel på människor ibland? Jag tycker det härligt att läsa din blogg just för din positivitet, man blir peppad och glad. Keep up the good work! 🙂
  KRAM

 • Erika says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Håller med!!! Hur kan man tycka att nån är FÖR positiv!!? Näääää fortsätt som du är det var säkert nån som va bitter o missnöjd över nåt själv och då kan man ha svårt att glädjas med andras glädje 🙂

 • Åh, jag gillar också folk som är positiva och ser det som är bra i allt! Och det är sant det där med att man kan lura sin kropp och sin hjärna. Jag har en sådan lättlurad hjärna att bara en bra låt kan få mig på bra humör igen! 🙂 Keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.