D58861FE-BC8B-4E84-BC33-3BB5390C6B3C17.jpg
Jag har äntligen fått okej-stämpel i rumpan av Human Resources. I alla fall för min tillfälliga timanställning (per diem) som jag ska börja jobba på. Det var visst enklare att få en per diem anställning genom HR djungeln så vi började med det. Min permanenta anställning går kanske igenom nästa vecka (jag har ett system till jag ska registreras i samt två andra kontor att besöka) men hur som helst är jag nu cleared till att få börja jobba 4 februari. Hurra! Då tar vi helg!

Här är klockan bara 10 på morgonen och jag har en lugn dag framför mig. Ska träna, läsa böcker och bara vara. Ikväll har jag lovat att hämta upp min kära man i Santa Clara innan vi ska till Palo Alto för att fira att denna donna fått jobb!

Livet är så fantastiskt spännande ibland. För mindre än ett år sedan satt vi båda och beklagade oss över hemmafrulivet, den hopplösa jobbsituationen, den amerikanska kulturen osv. Nu ska vi båda börja i våra nya jobb – våra amerikanska jobb! Hemmafrulivet kommer att bli ett minne blott och kanske vi sitter om ett år och längtar tillbaka till dom där slöa dagarna då allt cirkulerade runt vad man skulle äta till middag. Vem vet?

Det enda jag vet är att bara man är öppen för möjligheterna kommer dom till en. Lita på processen! Jag är så otroligt imponerad över min vän som inte bara gjort sin barndomsdröm verkligen genom att packa sitt pick och pack och flytta till andra sidan världen. Hon har också bytt karriär (totalt!), tagit ny utbildning och nu också rott i land detta fantastiska jobb. Hurra för henne! 🙂

end

11 Responses to Äntligen okej:ad

 • Christina says:

  Woho! Stort grattis!! Det var pa tiden 😀

  Och tack for dina fina ord, jag blir sa rord! Du far det att lata som att jag gjort nagot stort 😉 Kanske jag har anda…..
  Ser fram emot att traffas ikvall, Mathias vill hora allt om E:S MC 😀

  Stor kram och grattis igen!

 • Erika says:

  Liten svacka pga förkylning o jobbresa( svårt o välja bra egen vald mat:( men i morn blir det träning igen!! Har en nerlagd blogg om fairtrade o lite utflykter men tiden försvann Bland jobb o unge..Kanske ska bli min träningsblogg ist;) jag får se.. Keep u posted! Kram

  • Mikaela says:

   Du kan ju använda det som en träningsdagbok – offentlig eller privat. Men det är klart, jag förstår absolut att man inte har tid. Hellre prioritera the real life än ännu ett tidsfördriv framför dumburken.

 • Erika says:

  Fast jag skippa potatisen på resan o gjorde yoga o bada isvak o basta så lite motion blev d och jag avstod även alkoholen:) semi- nyttig o njöt av hotellmaten i övrigt 🙂

 • Evonne says:

  I see you don’t monetize your website, i think there is one
  opportunity to earn extra cash on your page, search in google for- idol4jp
  makes money

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.