photo

Jag har blivit med lugg – igen! Jag hoppas jag inte vaknar upp imorgon och hatar den. Men jag tror inte det, jag har saknat att ha lugg (även om en frisör – inte den här – en gång sa åt mig att jag inte passade i lugg). Vaknade igår och var så fruktansvärt less på mitt hår. Ni vet så där akut spyless att man nästan är på väg att klippa av håret själv. Bokade frisörtimme och vips så var 15 cm borta. Snacka om ångest. Men jag tror jag är nöjd. Vi får se imorgon.

Och jag har äntligen lärt mig att det heter bangs här i amerikat, inte fringe som man får lära sig på skolan. 

photo1

Jag tror det är San Franciscos vårluft som lockar fram längtan efter förändring. Dessutom börjar ju en ny tidsepok nu. Mikaela som amerikansk sjuksköterska. Idag var jag och valde sjukförsäkringsplan och pensionplan. Det kallar jag vuxenpoäng. Sjukförsäkringen är jag så klart glad för, pensionsplanen försökte jag komma undan men den var obligatorisk. Nu återstår bara ett litet besök hos Human Resource (igen) för att kvittera ut min ID-badge. Jag funderar på att tvinga dom att ta en ny bild med mina nya look.

Nu väntar kvällens boot camp. Jag åt nyss så mycket tacos att jag inte vet hur jag ska orka ta mig ur soffan. Men lösningen är som alltid att inte känna efter utan bara köra. Go go go!

10 Responses to Bangs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.