P2030121

Tillbaka från vinterparadiset, rätt in i Super Bowls afterparty. San Franciscos 49ers förlorade uppenbarligen mot Baltimores Ravens. Vi kunde inte bry oss mindre – men våra grannar bryr sig uppenbarligen VÄLDIGT mycket.

Underbar helg med underbara vänner. Kanske kommer det fler bilder så småningom (även om det inte blev så många) men just nu är vi vääääldigt slitna och ska snart hoppa i säng. Imorgon har jag första arbetsdag som egentligen inte är första arbetsdag. Börjar med 3 dagars Hospital Orientation så egentligen har jag inte första arbetsdag på avdelningen förrän på lördag. Men spännande att äntligen vara igång! Wish me luck!

One Response to Back from Tahoe!

  • Sven-Åke says:

    Ser oootrooooooooligt härligt ut! Jag önskar dig mer än luck,dvs toppenluck imorgon och på lördag. Åh nu är det slut på lyxhustruns glada dagar ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.