image

Ibland känns livet bara så där perfekt. Som till exempel när du jobbat 12.5 timme och kommer hem och möts av världens bästa man med en blombukett i handen. Eller när du dagen efter jobbat 12.5 timme till och därefter får ett sms om att bästa tjejgänget vill möts på sushiplatsen närmast dig bara för att just du ska orka hänga på. Varje gång jag möter detta tjejgäng känner jag mig lite som i Sex and the City. Så där lycklig över att ha ett tjejgäng att dela allt med. Gudomlig sushi, japansk öl och tre timmar skratt på en fredagskväll när alla egentligen är trötta och slitna – det kan ju bara sparka igång en härlig helg. Jag är lyckligt lottad.

8 Responses to My Sex and the City Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.