tulips

Efter 10 timmars sömn och med 5 dagars ledigt framför mig, vaknade jag upp och kände mig som en ny människa. Något groggy, men med energi till att i alla fall städa den oigenkänneliga lägenheten (jag har ju berättat för er tidigare att allt förfaller när E är bortrest). Städa, tvätta, diska – några av dom första svenska orden E lärde sig (i Norge heter allt å vaske). Och det säger mer om hans intresse än om mitt alltså…

Mysigt samtal med bästa mamma, en tur på affären för att fylla upp kylskåpet (och köpa färska tulpaner), en tur på Acme Bread för att köpa favvobrödet (valnötsbröd med russin och tranbär) och så en kaffe på det. Nu kan jag andas igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.